Kelebihan XXX Fuel Enchancer

EXTRAK TUMBUHAN SEMULAJADI    FORMULA SAINS
BERTEKNOLOGI TINGGI    DIKAJI DAN DIIKTIRAF
 


100% MINYAK
KELAPA SAWIT  TULIN


SIRIM     BSI      NOVO     DYNAMIC TEST SYSTEM       
 
(1) DORONGAN- SALURAN 
     INJAP TERBUKA
 
Strok Ke Bawah Pertama
Membawa Campuran
Untuk Mengisi Silinder
(2) KEMAMPATAN- KEDUA - DUA INJAP TERTUTUP
 
Strok Ke Atas Memampatkan Gas
(3) KUASA- KEDUA - DUA
INJAP TERTUTUP
 
Gas Yang Panas Mengembang Dan Menolak
Omboh Ke Bawah
(4) EKZOS- INJAP
EKZOSTERBUKA
 
Satu Lagi Strok Ke Atas
Akan Memaksa Gas Yang Sudah Terbaka Keluar Dari Enjin

PENGANALISAN MASALAH YANG DIHADAPI OLEH PARA PEMANDU HARI INI
OMBOH INJIN MENJADI BURUK DENGAN CEPAT
Sebab: Dengan pembasmian kandungan plumbum (leaded fuel) dalam minyak petrol oleh kerajaan, semua kenderaan di jalan raya hari ini terpaksa mengunakan minyak petrol tanpa kandungan plumbum (unleaded fuel) Walau bagaimanapun, model kenderaan yang diperbuat menjelang tahun 1986 didapati menghadapi masalah prestasi enjin yang tidak baik dengan jelas dimana jenis enjin ini lebih sesuai dengan memakai minyak petrol berplumbum (leaded fuel). Sebenarnya, kandungan plumbum di dalam minyak petrol adalah untuk tujuan mengurangkan geseran pada omboh enjin. Tetapi demi kepentingan kesihatan, oleh kerana plumbum itu merbahaya terhadap manusia, minyak petrol tanpa plumbum tidak dapat menberi pelinciran kepada enjin dan omboh akan senang menjadi buruk.
 
Penyelesaian: Pengenalan diperbuat daripada 100% bahan peribumi yang mengandungi fatty acid yang tinggi. Fatty acid telah dipergunakan dengan luasnya sebagai gantian kepada plumbum supaya memberikan pelinciran. Campuran fatty acid di dalam minyak petrol dapat menghasilkan tugas sebagai pelincir kepada silinder enjin dan sementara itu dapat mengurangkan geseran omboh enjin. Oleh itu XXL Plus Fuel Enhancer adalah pilihan terbaik bagi model kenderaan diperbuat menjelang tahun 1986.
 

PENYELESAIAN KRISIS KEKURANGAN SUMBER TENAGA SELAMATKAN BUMI, DAN ALAM SEKITAR
 
(1) KEBISINGAN ENJIN BERKURANGAN & LEBIH LANCAR
XXL Plus Fuel Enhancer adalah hasil daripada 100% kelapa sawit tulin yang kaya dengan kandungan asid lemak (Sejenis bahan pelincir semulajadi). Ia dapat menggantikan plumbum dan memberi perlindungan pelinciran kepada bilik pembakaran enjin. Kesan yang ketara adalah bunyi bising enjin berkurangan dan pelancaran enjin yang lebih baik boleh dirasai selepas beberapa kali penggunaan XXL Plus Fuel Enhancer.
 
(2) MENGURANGKAN PENGGESERAN
Omboh-omboh dibahagian “Lower Chamber” memerlukan minyak hitam untuk melicinkan omboh supaya tidak bergeseran. Dibahagian “Upper Chamber” juga memerlukan pelincir untuk memberi kelicinan. Jadi asid emak dalam XXL Plus Fuel Enhancer dapat menggantikan plumbum untuk untuk melicinkan enjin dan mengurangkan penggeseran enjin anda.
 
(3) MENGURANGKAN SUHU ENJIN
Pengurangan penggeseran juga mengakibatkan pengurangan dalam suhu enjin dimana masalah suhu
enjin meningkat secara mendadak yang biasa boleh dilihat di kenderaan yang lama.
 
(4) MEMANJANGKAN HAYAT ENJIN
Pengurangan penggeseran dan suhu yang rendah boleh mempelihara kepekatan minyak hitam. Pelindungan kepada bilik pembakaran dan bilik omboh akan memanjangkan hayat enjin anda.

(5) PEMBERSIHAN ENJIN
Sebahagian daripada molekul-molekul minyak yang tidak habis dibakar sepenuhnya akan terbentuk menjadi sisa-sisa dan mendapan karbon di bilik pembakaran, saluran minyak, injektor, paip ekzos dan sebagainya. Akibatnya sistem penyaluran minyak dan injektor tersumbat, paip ekzos terhakis dan masalah prestasi enjin. Dengan menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, ia akan menyusun semula molekul-molekul minyak dalam proses pemecahan dan penggabungan molekul supaya tenaga dan kandungan oksigen molekul-molekul dapat dipertingkatkan dan menambahkan kadar pembakaran minyak. Sisa-sisa dan mendapan karbon akan disingkirkan secara berperingkat. Selepas pengunaan berterusan, enjin menjadi bersih dan mempertingkatkan prestasi enjin.
 
Remain:--- Jantung manusia dan injin --- Perbezaan pembersihan karbon deposit antara produk berkimia dengan XXL Plus Enhnacer
  PEMBENTUKAN SISA-SISA DAN
  MENDAPAN KARBON
- Prestasi enjin menurun
- Karbon monosid dan hidrokarbon
- Asap hitam
- Pencemaran kepada alam sekitar
MEMBERSIHKAN SISA-SISA DAN
MENDAPANKARBON
(Penggunaan selepas beberapa bulan)
- Meningkatkan prestasi enjin
- Mengurangkan asap bertoksin
- Mengurangkan pencemaran alam sekitar

(6) MEMPERTINGKATKAN KUASA ENJIN DAN PRESTASI ENJIN
 
Dengan menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, kesan yang ketara anda akan dapat adalah mengalami keupayaan kuasa yang lebih tinggi dalam enjin. Kesan yang jelas adalah seperti enjin anda yang diubahsuai kepada enjin TURBO. Jikalau anda memerlukan 16 saat untuk mencapai kelajuan dari 0 hingga 100kpj, sekarang anda hanya memerlukan 13 saat untuk mencapai kelajuan 100kpj selepas menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer. Jika tahap kelajuan maksimum kenderaan anda adalah 170kpj sebelum ini, anda akan dapat mencapai tahap maksimum 190kpj atau lebih selepas menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer. Secara langsung, anda dapat menikmati keselesaan memandu. Jentolak, kren, lain-lain kenderaan komersial, mesin-mesin akan menikmati kuasa yang lebih untuk menyempurnakan kerja mereka.
 
(7) MENAMBAH NISBAH PEMBAKARAN
 
Dalam proses pembakaran, hanya 70% nisbah pembakaran minyak dapat dicapai dan 30% dikeluarkan sebagai asap. Ini mengakibatkan pembaziran dalam sumber tenaga. Dengan menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, proses pemecahan dan pengggabungan molekul-molekul memecahkan ikatan molekul-molekul besar dan mengatur semula molekul-molekul dengan lebih seimbang. Ini memberi lebih ruang kepada oksigen. Dengan itu ia akan dapat mencapai tahap maksimum 98% dalam nisbah pembakaran. Dengan itu, sisa-sisa dan mendapan karbon akan berkurangan dan ini akan mengurangkan geseran dan mempertingkatkan prestasi enjin. Dengan kuasa yang lain, kenderaan anda akan bergerak dengan hanya menekan injak minyak sedikit sahaja. Secara langsung, ini dapat mengurangkan penggunaan minyak, penjimatan minyak.

PEMBAZIRAN MINYAK PETROL YANG TIDAK SEPATUT
- Molekul-Molekul Minyak Yang Tidak 
  Seimbang
- Pembakaran Atau Penggunaan 
  Yang  Tidak Penuh (70%)
- Sisa-Sisa Dan Mendapan Karbon 
  Terbentuk Dan Penyenggaraan
  Kenderaan Yang Tinggi
PENJIMATAN DALAM MINYAK PETROL
- Pemecahan Molekul-Molekul Minyak Biasa
  Dan Mengatur Semula Menjadikan Ia Molekul-
  Molekul Yang Bertenaga Tinggi Dan
  Kandungan Oksigen Yang Tinggi
- Pembakaran Dan Penggunaan Yang Tinggi 
  (98%)
- Penjimatan Minyak Dan Penyenggaraan 
  Kenderaan Yang Rendah

(8) PERHIDUPAN ENJIN YANG MUDAH
Dengan menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, molekul-molekul minyak akan bertukar menjadi molekul-molekul yang bertenaga dan molekul-molekul kandungan oksigen yang tinggi. Lagipun, palam pencucuh menjadi bersih akanmemanfaatkan enjin mudah dihidupkan. Kesannya begitu jelas terutama untuk enjin-enjin yang susah dihidupkan di waktu pagi.
 
(9) MENYELAMATKAN BUMI KITA DAN KEBERSIHAN ALAM SEKITAR
Semasa enjin dihidupkan, sistem ekzos enjin akan mengeluarkan asap hitam yang mengandungi karbon monoksidadan hidrokarbon yang merbahayakan alam sekitar dan manusia. XXL Plus Fuel Booster dapat mempertingkatkanpembakaran yang sempurna (nisbah pembakaran 98%) dalam bilik pembakaran dan mengurangkan pengeluaran asap.
Dari ujian yang dijalankan oleh Novo Environmental Technology Services, Singapura atas trak minyak diesel, pengeluaranasap hitam akan berkurangan 5% selepas 3 jam pengunaan XXL Plus Fuel Enhancer dan 50% berkurangan selepas pengunaan selama 24 hari. Sila guna XXL Plus Fuel Enhancer, sumbangan anda kepada masyarakat adalah amat diharga. Selamatkan bumi dan mengelakkan kenderaan anda disaman oleh JPJ atau Jabatan Alam Sekitar.
 
(10) PRODUK TUNGGAL DI DUNIA
Rakyat Malaysia amat bangga dengan penciptaan XXL Plus Fuel Enhancer kerana ia adalah produk tunggal yang menggunakan 100% minyak kelapa sawit yang tulen tanpa bahan kimia. Oleh itu, ia tidak akan membawa sebarang kesan sampingan kepada enjin anda. Selain itu, produk XXL Plus Fuel Enhancer juga memiliki jaminan insuran produk sebanyak RM1,000,000 oleh Allianz Insurance, agar ia lebih selamat diguna dan juga menyakinkan. Kini, XXL PLUS Fuel Enhancer telah dipasar dengan begitu laris serta mendapat sambutan hangat dalam pemasarannya dalam 27 buah negara seperti China, Jepun, Korea, Singapura, Indonesia, Myammar, India, Afrika Selatan, Jerman, England dan lain-lain lagi. Di samping itu, syarikat-syarikat antarabangsa seperti NIPPON EXPRESS (Jepun) dan KOREA EXPRESS (Korea), PT Pembangkitan Jawa Bali (Indonesia)(Loji penjana kuasa eletrik), Kementerian P