Apa Pendapat Penguna

Testimonial Dan Suara Dari Pengguna
Life Cleanse / LB Life Booster Plus
Colostrum Powder / Colostrum Booster
XXL Plus Fuel Enhancer
       


Mr. Cheng: Umur 42 Life Cleanse
Setelah makan Life Cleanse, tiada lagi sembelit, cukup  selesa.

Miss. Oon: Umur 36Life Cleanse
Setelah mencuba pelbagai produk Fiber, didapati Life Cleanse cukup berkesan, harga pun sangat murah

Miss. Sinny Chuan: Umur 39Life Cleanse
Selepas 3 minggu, tiada lagi sembelit, berat badan turun 3KG

Mr. Teoh Umur 45Life Cleanse
Selepas 3 minggu, ketinggian kolesterol dalam badan dari 7.4 menjadi normal 4.6, sembelit pun hilang, berat badan turun 4KG

Mdm. Koay: Umur 35Life Cleanse+Life Booster
Selepas 1 bulan, tekanan darah tinggi turun, anti biotic yang telah makan selama 13 tahun pun tidak perlu makan lagi, barat badan turun 4KG

Miss. Oon : Umur 32Life Cleanse+Life Booster
Selepas 1 bulan, tidak perlu lagi makan ubat tidur pun boleh tidur lenyap, ukuran pinggang kurus 4 inci

Mdm. Yeo: Umur 66Life Cleanse+Life Booster
Selepas 3 minggu,sakit sendi, dan kolesterol menjadi normal, kurus 4KG

Mdm.Chen: Umur 41Life Cleanse+Life Booster
Selepas makan 40bungkustidak perlu lagi  makan ubat buang najis,berat badan turun 5 KG,ukuran pinggang kerus 2 inci
Mr.Lee Umur54Life Cleanse+Life Booster
ukuran catatan mata kencing manis selama 13 tahun itu dari 10 menjadi normal

Mdm.Kong: (美好人生)+(生命泉源)
Kahwin 3 tahun tidak beranak, setelah 23 hari makan Life Cleanse dan Life Booster, dapat mengandung.

       


Testimonial 1
Puan Wen Fung Mei,Umur 57, Pesakit Kanser Payu Dara Peringkat Akhir.
Pada 28hb Januari 2004, ibu saya disahkan oleh doktor bahawa ibu telah menghidap penyakit kanser payu dara peringkat akhir kedua. Setelah buah dada sebelah kiri dipotong, ibu seterusnya berkali-kali menerima rawatan Radioaktif dan Rawatan Kimia, ini telah menyebabkan badan ibu terpaksa menanggung kesakitan. 
Kita semua mengetahui rawatan radioaktif dan rawatan kimia itu boleh mendatangkan kesan sampingan yang sangat buruk terhadap tubuh badan. Bernasib baik dalam masa ibu menerima rawatan,makcik saya Wen Ying Mei (Cikgu) menghadiahkan satu produk yang telah banyak membantu ibu saya iaitu Kolostrum NewCo9. Dengan memakan Kolostrum dalam masa rawatan radioaktif dan rawatan kimia, ibu saya bukan sahaja tidak mengalami simptom   kesan sampingan yang kebiasaannya dialami oleh pesakit kanser seperti; pening kepala, tidak berselera, muntah dan kejatuhan berat badan, tetapi sebaliknya ibu saya masih bertenaga dan cergas seperti orang biasa. Ini semua adalah jasa Kolostrum NewCo9.
Kolostrum NewCo.9 telah banyak membantu ibu membina kembali sistem keimunan, menjadikan tubuh ibu cukup kuat untuk berkali-kali menerima rawatan radioaktif dan rawatan kimia. Mengimbas kembali jika bukan bernasib baik berkenalan dengan Kolostrum yang begitu baik, saya percaya ibu tidak senang mengatasi kesemua 8 kali rawatan radioaktif dan 10 kali rawatan kimia itu!
Pada bulan April 2006, ibu menandatangani sebuah surat persetujuan dengan pihak pensyarah hospital dengan mencuba ubat baru yang belum  dipasarkan. Malangnya selepas 4 bulan kemudian,  sel kanser sekali lagi merebak dan disahkan oleh doktor merebak ke bahagian mulut, otak dan bahagian belakang, keadaan sungguh membimbangkan. berat badan pun menurun dengan cepat, muka pucat dan tidak bertenaga. Pada keadaan yang kritikal ini, dengan kemunculan Kolostrum Booster ( NewCo9) sekali lagi membantu ibu saya menandingi kesengsaraan. Selain daripada mengambil Serbuk Kolostrum NewCo9, kemunculan Kolostrum Booster melalui makcik saya pada bulan September 2006, sekali lagi ia telah merangsang sistem keimunan ibu dan mempertingkatkan kekuatan  pertahanan badan melawan sel kanser.
Pada 2hb Oktober, menerusi pertolongan profesor Tan Eng Hai dan makcik Wen  Ying Mei, ibu saya berkesempatan mendapatkan rawatan perubatan Cina Hua Xia Min oleh profesor Wu Dao Hua di Shang Hai( Cina). Selepas menerima rawatan yang diberikan ( Rawatan Kanser Akupunktur Pemotongan Saraf ), kesihatan badan ibu banyak berubah. Mula berselera dan bertenaga, segala tumor atas otak , ruangan mulut dan belakang juga sudah hilang. Sudah tentu pada masa menerima rawatan dari Doktor Wu Dao Hua dan makan ubat Cina, sementara itu ibu juga seperti biasa memakan Kolostrum Booster. Pada 4hb November 2004 selepas ibu balik ke tanah air Malaysia. Diikuti pada 20hb November 2004 dalam satu pemeriksaan terperinci dibuat kepada ibu, doktor perubatan pun rasa terkejut dengan pemulihan seorang penyakit kanser yang telah disahkan susah diubati, kini dapat hidup semula. bukan sekala perubatan moden terkini yang dapat memberi keterangan.
Rawatan Kanser Akupunktur Pemotongan Saraf oleh doktor Wu Dao Hua telah memberikan harapan dan kehidupan yang baru kepada ibu saya dari berputus-asa. Dan tidak dinafikan dari hasil pengambilan Serbuk Kolostrum NewCo9 dan Kolostrum Booster NewCo9 bagi ibu memperolehi badan yang lebih kuat untuk menentang kanser dan rawatan kanser yang berturut-turut. Serbuk Kolostrum dan Kolostrum Booster sudah menjadi rakan sejati ibu, seperti kata orang “Satu Pun Tidak Boleh Kurang”
Akhir kata, di sini saya hendak mengucapkan ribuan terima kasih  dam penghormatan yang tinggi kepada Profesor  Wu Dao Hua atas bantuan belia, dan mengharap  Rawatan Kanser Akupunktur Pemotongan Saraf berterus kembang maju dan memberi sumbangan kepada masyarakat.
Surat dariXu Shu Bing (anak perempuan) 23hb November 2006
Testimonial 2
Encik Gua Kean Guan ,Umur62 , Pesakit Strok.
Pada tahun 1999 saya telah kena Strok dan dihantar ke  Ipoh Specialist Hospital untuk rawatan kecemasan.Setelah 2 kali diberi rawatan kecemasan saya masih belum sedar diri.  Apabila pada masa saya sedar pun tidak boleh bercakap dan separuh badan tidak dapat bergerak. Doktor sudah mencuba sedaya upaya untuk merawat saya dan terpaksa menghantar saya ke ICU bagi mendapatkan penjagaan terapi. Setelah mendapati keinginan daripada doktor, saya diberi Kolostrum NewCo9 setiap hari.  Selepas 10 hari kemudian, keadaan saya didapati berunsur dan ditukar dari ICU ke wad biasa. Pada minggu yang kedua setelah diperiksa oleh doktor, didapati organ-organ badan kembali pulih dengan baik,  kelukaan pun berunsur pulih dengan cepat. doktor pun berasa sangat menakjubkan terhadap perkembangan kesihatan saya. Pesakit stok yang lain pun sangat berminat dengan perkembangan yang begitu baik dan lalu bertanya anak saya, apa yang saya telah makan. Anak saya pun berkongsi dengan mereka kisah benar tentang kebaikan Kolostrum. Pada minggu yang ketiga saya , doktor mengizinkan saya  balik ke rumah. Sehingga pada tahun 2003 dalam satu kemalangan telah mengakibatkan tulang kaki paha kiri saya patah. Doktor pasangkan besi pada kaki saya. Berterima kasih kepada Tuhan selepas 2 bulan kemudian saya  mampu berjalan semula seperti biasa. Sehingga hari ini badan saya sihat sejahtera, sakit gastrik yang lama pun hilang. 
Sekarang apabila ada kawan menziarahi, saya mesti berkongsi dengan mereka Kolostrum NewCo9 untuk menjaga kesihatan. Setiap hari saya kekal mengambil 3 gelas Kolostrum dan 2 kapsul Kolostrum Booster.
Sebenarnya saya berkongsi testimonial ini adalah berharap lebih ramai penyakit strok atau pesakit yang lain, boleh juga  mendapatkan kehidupan yang  sihat melalui pengambilan Kolostrum.
Surat Bertarikh:  25hb Nov 2006
       


Mr.Ooi Bukit Mertajam (Wartawan) Proton Wira1.5
Oleh kerana kerja, setiap kali saya memandu ke Terengganu pergi dan balik perlu mengisi minyak petrol sebanyak RM140. Setelah menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, saya tidak sangka penjimatan minyak dapat mencapai lebih daripada 40%, iaitu penjimatan sebanyak RM60 setiap kali. Saya rasa cukup memuaskan dengan produk XXL, enjin pun senang dihidupkan dan  bunyi enjin pun jadi senyap.
Mr.Lim  AEJ5996 Proton Iswara 1.3(M) Year2001
Setiap kali saya berisi petrol memerlukan lebih kurang RM70 untuk dipenuhkan. Boleh jalan sehingga 400+ KM. Sejak menggunakan XXL, kereta saya dapat memandu sehingga 500+KM. kebisingan enjin kereta pun berkurangan, kuasa enjin bertambah. Suara knocking pun hilang.
Mr. Liew  PFW9585 Toyota Harrier 2.4(A) Year2000
Saya sering memandu dari Padang Terap ke Alor Star. Semenjak menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, saya punya HARRIER setiap KM hanya memerlukan 17sen. Ini dapat menjimatkan petrol. Saya rasa selesa menggunakan produk XXl kerana ia tidak mempunyai bahan kimia dan tidak ada kesan sampingan
En.Md.Noh Bin Samsu Perdana 2.0(A) Year2002
XXL Plus Fuel Enhancer memang menjimatkan kos petrol saya sehingga 20%. Sebelum menggunakan XXL, sering kali saya ke Kuala Lumpur bekerja, dari Alor Star ke Rawang, saya dikehendaki berisi minyak petrol, tetapi sekarang saya hanya perlu isi minyak dalam perjalanan balik selepas masuk ke KL. Selain daripada itu, saya mendapati kuasa enjin kereta saya dinaikkan dengan perkadaran yang tinggi.
Mr.C.S. Chuah PEY9080 Proton Wira 1.5(A) Year2004
Sebelum menggunakan XXl Plus Fuel Enhancer, kos petrol kereta saya belanja sehingga 15sen. Semenjak menggunakan XXL, setiap KM hanya memerlukan 12sen sahaja. Kuasa enjin kereta bertambah. Anda akan merasai kekuatan enjin apabila memakai XXL naik ke Cameron Highland.
En.Mohd.Nor Bin Ismail ( Pemandu Lori) KAX7358 Daihatsu Year2000
XXL Plus Fuel Enhancer betul-betul bagus kerana dapat menjimatkan kos petrol. Saya sering mengangkut barang ke Perak. Asap hitam pun berkurangan. Kuasa enjin lori bertambah, kebisingan enjin lori pun berkurangan. XXL Plus Fuel Enhancer Bagus!
En.Mat Bin Rejab Honda EX5 KAE4980
XXL Plus memang dapat menjimatkan kos petrol, dengan menaiki motor Jarak dari Kuala Nerang ke pasar Alor Star menjual ikan lebih kurang 70KM. Sebelum itu petrol yang digunakan lebih kurang RM3.50, tapi sekarang hanya menggunakan RM2.40. Semasa menaiki jerun sambil mengangkut barang, enjin motor saya bertindak lebih berkuasa.
Mr.Liew KBE3382 Mercedez 230E
Saya sering memandu dari Alor Star ke Songkra. Semenjak menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer,dapat menjimatkan petrol. Saya juga tidak perlu isi minyak setiap hari. Enjin kereta juga stabil dan lancar. Kereta rasa sangat pantas dan ringan. Perjalanan sangat menyeronokkan.
Mr.Teoh KBM4556 Toyota Hilux2.5(A) Diesel Year2004
Semenjak menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer, setiap KM saya dapat menjimatkan 2-3 sen. Kawan-kawan saya yang pernah duduk di dalam kereta saya pun berasa sangat hairan dan tanya kepada saya kereta ini pakai petrol atau DIESEL.
Mr.Khor PFK789 Toyota Unser Year2001
Setelah menggunakan XXL PLUS, enjin kereta saya pun stabil. Kuasa kereta bertambah, rasa sangat ringan
En.Ismail Bin Yaacob WAJA 6568 Year1996
Enjin sangat stabil, Ia dapat menjimatkan minyak petrol, Saya akan terus menggunakan XXL Plus Fuel Enhancer.
Mr. Loh Nissan Sentra KBM6683 Year2004
XXL Plus Fuel Enhancer betul-betul menjimatkan kos petrol, kuasa enjin bertambah, rasa sangat ringan dan stabil apabila memandu.